Příběh o Vojtěchovi

Bylo mu 6 let. Zrovna nastoupil do první třídy na základní škole. Přišel jako jeden z mnoha, ale výrazně se od ostatních lišil svým svérázným stylem. Nikdo nečekal, že bude dělat takové věci.

Paní učitelka napsala na tabuli obrovské znaménko plus a řekla, že to je znaménko plus. Byla to hodina matematiky. Přesněji řečeno, měla to být hodina matematiky. To by tam ale nesměl být Vojtěch. Zatím však nerozjel svoje móresy. Ťukal si něco na mobilu a nevěnoval žádnou pozornost hlasu paní učitelky. Nebyla pro něj paní, pro něj to byl rušivý zvukový element. Když ale zvolala jménem na Vojtěcha ať jde k tabuli, zbystřil a vzal to jako výzvu k boji.

Aktivoval své tygří oči a šel k tabuli, aby se ukázalo kdo je tady king. Paní učitelka se na vysoké škole naučila, že na žáka je potřeba se usmívat a je potřeba aby na něj byla hodná, protože tím bude mít s žáky dobré vztahy a učení bude efektivní. Na Vojtěcha ale tohle nefungovalo. Zeptala se "Copak je to za znaménko?" a ukázala na znaménko plus. Vojtěch se na to znaménko podíval a pomyslel si, co to je za konkurenci která se s ním chce měřit. A usoudil, že je to jenom načmáraná blbost a tak na to plivnul.

Paní učitelka usoudila, že tady pomůže jedině násilí, ale jelikož na to neměla pravomoce, tak si šla postěžovat k řediteli, ať něco vymyslí on. A něco vymyslel. Řekl si, že zajde do té třídy a svým mužným hlasem okřikne Vojtěcha. A tak vyšel a šel a už byl tam. Začal řvát jak lev. Všichni žáci byli v šoku. Ale Vojtěch ne. Přestože se zdálo, že nemá šanci vyhrát v boji, šel proti řediteli a dal mu pěstí do kolena. Ředitel byl psychicky paralyzován. Jeho slova neměla efekt a na násilí nemá právo.

Paní učitelka se rozhodla zavolat policii. Když policie přijela, Vojtěch kráčel po chodbě, ve třídě už jej to nebavilo. Paní učitelka dovedla policii k němu. Zrovna bil své spolužáky. Policisté okamžitě přišli k němu a odtrhli žáky od sebe. Vojtěch však řádění nezanechal. Přišel k policistovi a dal mu pěstí do kolena. Druhý policista usoudil, že stav je vážný a zavolal posily.

Za 10 minut byla škola obklíčena kukláči se samopaly. Vyzvali 6-letého Vojtěcha aby vyšel z budovy. A on vyšel. Ale ne proto, aby se vzdal, ale aby je zbil. Když uviděl, že na něj míří samopalem, vydal se k nim. Zahlásili, ať dá ruce nahoru, ale on měl ruce dole, přišel za kukláčem, který měl v ruce samopal, a boxnul ho do kolena. Pak šel za dalším kukláčem. Kukláč měl namířený samopal před sebe a řekl si, že mu nezbývá, než začit střílet. Když se Vojtěch přibližoval, kukláč začal střílet. Jenomže on střílel přímo před sebe a jelikož byl Vojtěch menší, tak mu to lítalo asi půl metru nad hlavou a nebránilo mu to přijít k tomu kukláčovi a dát mu pěstí do kolena.

Ostatní kukláči zavolali vrchnímu řediteli ozbrojených sil, že budou potřebovat tanky a vrtulníky. Vrtulníky tam byly jako první. Hnedka zavolali vysílačkou: "Jsme tady, vidíme ho. Co máme dělat?" Na to kukláči ale nevěděli odpověď. A tak helikoptéry jen kroužily kolem. Pak ale přijel tank. Když to uviděl Vojtěch, přišel k tomu tanku, zaklepal mu na dveře, otevřel kukláč, vyšel ven a Vojtěch mu dal pěstí do kolena.

Jeden kukláč řekl: "Nedá se s ním bojovat, budeme se s ním muset spojit!" A druhý mu odpověděl: "Cože? To nám bude vládnout 6-letý fracek?" A první kukláč se na něj podíval, kleknul si na 4, šel po 4 a boxnul druhého kukláče do kolena.

Autor: Filip Vajdík | pondělí 14.10.2019 22:44 | karma článku: 17,84 | přečteno: 977x
  • Další články autora

Filip Vajdík

Suprové argumenty proti eutanázii

Sestavil jsem seznam podivných argumentů proti eutanázii, které jsem postřehl. Nevím jestli jsou přesvědčivé.

9.4.2024 v 17:32 | Karma: 18,59 | Přečteno: 528x | Diskuse| Ostatní

Filip Vajdík

Musíme legalizovat marihuanu, aby mohli slušní lidi dělat rap

Když neposedný vnuk nechce poslouchat babičku, tak se může zhulit trávou od kámoša a vymyslet proti ní rap. Ale slušná babička si nebude od nikoho kupovat trávu, takže mu nemůže rapem odpovědět.

24.12.2023 v 14:44 | Karma: 6,74 | Přečteno: 153x | Diskuse

Filip Vajdík

Kultivace eg

Mám pocit, že v kultuře dostatečně neprobíhá kultivace eg. Děti se neučí jak pracovat s egem. A klepnout někomu po egu kladivem není kultivace.

16.12.2023 v 0:12 | Karma: 0 | Přečteno: 61x | Diskuse

Filip Vajdík

Sebejistota je džouk

Svět je strašně velký a nikdo o něm nemá přehled. Jsme smutní, že o něm nemáme přehled a tak hledáme vůdce, který nás nasměruje. Ale ten vůdce ví prd, protože je to jenom hráč, který si s náma hraje. Je to jenom divadýlko.

15.12.2023 v 23:09 | Karma: 4,61 | Přečteno: 70x | Diskuse

Filip Vajdík

Největší Politická Strana (NPS)

Je na čase skončit to nekonečné střídání politických stran, které vidí jen na pár let dopředu. Je na čase založit stabilní demokratickou stranu, která převezme moc a bude mít dynamický plán na stovky let.

8.12.2023 v 21:13 | Karma: 6,10 | Přečteno: 142x | Diskuse
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie pátrá po dezinformátorovi Zítkovi. Nedorazil k soudu

23. dubna 2024  15:54,  aktualizováno  16:34

Policie pátrá po dezinformátorovi Pavlu Zítkovi. V úterý odpoledne o tom informovala na svém webu....

Žalobce žádá pro Limberského a společníky peněžitý trest za vydírání

23. dubna 2024  16:32

Peněžitý trest navrhuje státní zástupce pro čtyři aktéry schůzky v karlovarské kavárně, kterou...

Byla tam snaha mě zpochybnit, řekla Hynková Vrbová u soudu s Cimickým

23. dubna 2024  11:02,  aktualizováno  16:18

Je důležité, aby se na oběti sexuálního násilí nahlíželo jako na ty, kterým se má věřit, ne je...

Na sídlišti v Písku někdo zastřelil ročního psa, majitel se teď bojí o děti

23. dubna 2024  16:15

Neznámý člověk za bílého dne střelil vzduchovkou mladou fenku na zahradě na píseckém sídlišti...

  • Počet článků 67
  • Celková karma 18,59
  • Průměrná čtenost 848x
Co se týče běžného pojetí slova "já", tak stejně jako každý jiný organismus, jsem složitá molekulární struktura, kterou nelze dostatečně popsat krátkým textem. A pokud se nebudu držet běžného pojetí slova "já", tak popravdě nevidím přesnou hranici mezi tím, co je "já" a co už "já" není, takže by se dalo říct, že jsem celý vesmír.

Seznam rubrik