Urážkové války

Červení i zelení zaujali svá místa. Začali si čistit zuby, aby jejich hlasu nepřekážel smrad. Rozkřikovali z plných plic, aby procvičili svaly hlasivek. Nešlo rozpoznat kdo co řve. Každopádně ega měli nahoněné všichni.

Když bylo jasné, že jsou rozcvičení, obě vojska ztichly. Jejich hlavní velitelé jeli na koních k sobě se zakloněnými hlavami, nosníma dírkama k sobě. Oba dva začali smrkat aby ponížili jeden druhého. "Náš velitel má víc soplů, než váš!" ozvalo se z jedné strany. "Jak to můžete vědět, když není otočený k vám!" ozvalo se z druhé. Velitelé se přiblížili ještě víc k sobě a smrkali, smrkali dál až jeden sopel druhému přiletěl na hlavu. Hned se ozvalo z jedné strany vítězné jásání a z druhé strany ponížené zuření. To byl gól. Bůh zakřičel z nebes "GOOOOL!", napil se piva a sledoval to dál. Když měli velitelé vyprázdněné nosy, začali říkat tradiční urážky. Tohle ještě není opravdový boj, to je jen taková formalita, která platí dle mezinárodní úmluvy o válkách. Musejí si vyměnit pár tradičních urážek z kategorie sex, vylučování a nízká inteligence. Samozřejmě byli zkušení a oba to ustáli bez problému. Byla to jen formalita.

"Jste nuly!" ozvalo se ze strany zelených. Červení vepředu se tím rozzuřili a začali řvát něco o homosexualitě. Ale červení úplně vzadu se s tím "Jste nuly!" ztotožnili. Začali přemýšlet "Co když jsme opravdu nuly? Když to říkají, tak asi jsme. Jak s nimi můžeme vůbec bojovat? To nemá cenu." Někteří z nich měli pocit, že svět bude hezčí bez nich a podřezali si žíly. Na druhé straně, u zelených, se dělo to samé. Řekli si "Co když jsme opravdu homosexuálové?" a rozbrečeli se.

Teď podle mezinárodního práva měl nastat boj 1:1, kdy každé vojsko vybere jednoho svého vojáka. Ale tento ceremoniál byl přerušen. Na straně červených byl totiž jeden vášnivý nedočkavec. Měl silný hlas a velkou zásobu urážek. A nemusel se bát, že by ho ranily urážky druhých - on totiž nikdy nikomu nenaslouchal. Názory druhých pro něj byly jen nesrozumitelné zvuky, které je potřeba přeřvat. Rozběhl se sám proti celému vojsku a řval nadávky na téma vylučování. V prvních řadách byli na něj připraveni a začali na něj pálit samopaly nadávek na všechny možné témata. On je neslyšel a řítil se do jejich středu. Ti vzadu z něj začali mít strach a začali utíkat pryč. On se blížil čím dál rychleji a odhodlaněji a jakmile do nich narazil, dostal velmi tvrdou ránu pěstí do obličeje, spadl na zem a byl v bezvědomí. Ceremoniál po tomto incidentu už pokračoval tradičně.

A byla to docela nuda. Urážky se opakovaly. Jediné výraznější momenty byly když někdo dokázal vymyslet dlouhé urážkové kombo. Někteří se snažili vymyslet něco trefného a špehové se tajně vplížili do cizího vojska aby tam hledali špínu. Někteří se po bitvě psychicky zhroutili. Někteří se boje vůbec nezúčastnili, ale měli zároveň velkou chuť vyhrávat. Proto si na internetu založili anonymní profily a s nimi nadávali na všechno kolem sebe aby ve svých očích sebe povýšili. Když byli vyzváni aby ukázali svou identitu, s nadávkami vycouvávali. Některým ženám nadávali do promiskuity a je to začlo vzrušovat a nechaly si nadávat dobrovolně.

 

Autor: Filip Vajdík | čtvrtek 2.9.2021 18:52 | karma článku: 4,42 | přečteno: 132x
  • Další články autora

Filip Vajdík

Suprové argumenty proti eutanázii

Sestavil jsem seznam podivných argumentů proti eutanázii, které jsem postřehl. Nevím jestli jsou přesvědčivé.

9.4.2024 v 17:32 | Karma: 18,59 | Přečteno: 531x | Diskuse| Ostatní

Filip Vajdík

Musíme legalizovat marihuanu, aby mohli slušní lidi dělat rap

Když neposedný vnuk nechce poslouchat babičku, tak se může zhulit trávou od kámoša a vymyslet proti ní rap. Ale slušná babička si nebude od nikoho kupovat trávu, takže mu nemůže rapem odpovědět.

24.12.2023 v 14:44 | Karma: 6,74 | Přečteno: 153x | Diskuse

Filip Vajdík

Kultivace eg

Mám pocit, že v kultuře dostatečně neprobíhá kultivace eg. Děti se neučí jak pracovat s egem. A klepnout někomu po egu kladivem není kultivace.

16.12.2023 v 0:12 | Karma: 0 | Přečteno: 61x | Diskuse

Filip Vajdík

Sebejistota je džouk

Svět je strašně velký a nikdo o něm nemá přehled. Jsme smutní, že o něm nemáme přehled a tak hledáme vůdce, který nás nasměruje. Ale ten vůdce ví prd, protože je to jenom hráč, který si s náma hraje. Je to jenom divadýlko.

15.12.2023 v 23:09 | Karma: 4,61 | Přečteno: 70x | Diskuse

Filip Vajdík

Největší Politická Strana (NPS)

Je na čase skončit to nekonečné střídání politických stran, které vidí jen na pár let dopředu. Je na čase založit stabilní demokratickou stranu, která převezme moc a bude mít dynamický plán na stovky let.

8.12.2023 v 21:13 | Karma: 6,10 | Přečteno: 142x | Diskuse
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Počasí v Česku opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, sníží teploty

28. dubna 2024  7:47

Počasí v Česku dnes opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, se kterou nepočítaly...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

  • Počet článků 67
  • Celková karma 18,59
  • Průměrná čtenost 848x
Co se týče běžného pojetí slova "já", tak stejně jako každý jiný organismus, jsem složitá molekulární struktura, kterou nelze dostatečně popsat krátkým textem. A pokud se nebudu držet běžného pojetí slova "já", tak popravdě nevidím přesnou hranici mezi tím, co je "já" a co už "já" není, takže by se dalo říct, že jsem celý vesmír.

Seznam rubrik