Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Ona říkala, že oddělá každého, kdo se jí postaví do cesty. Určitě tím nemyslela dítě, důchdkyni a nebo (abych nebyl slovy "dítě" a "důchodkyně" pouze sentimentální) třicetiletého muže v plné síle, kteří se jí postaví do cesty na chodníku tak nešikovně, že je musí obejít nebo že do nich dokonce nechtěně vrazí nebo oni do ní.

Co myslí tím, že se jí "postaví do cesty", je nám všem jasné.

A když vidím ty, kteří vraždí i takové lidi, kteří se jim do cesty nestaví (komu stáli v cestě návštěvníci rockovéhoé koncertu v Paříži?), tak mi slova, že ona odstraní každého, kdo se jí do cesty postaví, připadají jako upozornění na to, že v případě potřeby hodlá přistoupit k sebeobraně.

Jiní odstraňují i ty, kteří jim v cestě nestojí. Tak ve srovnání s nimi jí nebudu vyčítat slova o sebeobraně.

1 0
možnosti
JN

J98o66s88e51f 14N76o68v34á66k

23. 2. 2017 10:12

kdyby jste slyšel rozhovor s to slečnou tak by jste asi věděl,

že existuje několik verzí toho videa.

tady si to můžete stáhnout:

https://calendar.google.com/calendar/render?eid=bTZiZWp1ODlkMmFuNGlyaWc3OWt0ZHZzNXNfMjAxNzAyMjBUMTgwMDAwWiB0YXBpbmVrQG0&ctz=Europe/Prague&sf=true&output=xml#eventpage_6

0 0
možnosti
KC

Všichni vědí, že islám pro svoji zaostalost a nesnášenlivost do Evropy nepatří, jen politici si myslí pravý opak. Tady něco nehraje ! Je proto třeba vyměnit voliče nebo politiky. Ta druhá možnost je jednodušší a můžeme s ní začít už v nejbližších volbách.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS